– bliv medlem og støt

DVD

DVD´en “Værd at vente på …”

Hvis du har tilmeldt dig Danes Worldwides venteliste til Fredensborghusene, har du givetvis også et stort behov for i tide at blive orienteret om, hvordan det er at bo i Fredensborghusene. Noget du kun sjældent kan få en god fornemmelse af, før du måtte være så heldig at få et konkret tilbud om en bolig her, – og så vil der kun være meget kort betænkningstid. Det er bedst at sætte sig ind i det nu !

Derfor har Foreningen Fredensborghusenes Venner produceret en 40 minutters DVD, ”Værd at vente på …”, – en orientering om det at bo i Fredensborghusene. Se den i ro og mag på TV-skærmen derhjemme, når emnet fra tid til anden kommer op i familien, eller brug den som gaveobjekt til fjerntboende familie og venner !.

DVD´en indeholder orientering om omgivelserne, arkitekturen, centerbygningen, fællesaktiviteterne, rækkehuset, gårdhavehuset, gæsteværelserne, gårdhaverne og indflytningen.

DVD´en er blevet rost af Danes Worldwides bestyrelsesformand og generalsekretær, af Fredensborghusenes bestyrelsesformand, administrator og beboerudvalgsformand, og af rigtig mange af de ventelistemedlemmer, der allerede har købt den.

DVD´en kan købes for kr. 100,- pr. stk. af medlemmer af Foreningen Fredensborghusenes Venner, hhv. for kr. 150,- pr. stk. af den der endnu ikke er medlem af vores forening. Priserne er inkl. forsendelse.

Indbetal blot det relevante beløb på foreningens konto i Handelsbanken i Fredensborg, reg.nr. 6301 kto.nr. 1633325 (IBAN: DK8663010001633325) mærket: DVD_(Dit fulde navn) og med angivelse af din fulde postadresse.

Alternativt kan DVD´en rekvireres ved at skrive til fredensborghusenesvenner@gmail.com 

DVD´en afsendes normalt samme dag, som modtagelsen af din betaling er registreret, men en leveringstid på nogle uger kan dog forekomme, hvis lageret er opbrugt.

Bemærk, at et helt nyt medlem fremover modtager DVD´en gratis umiddelbart efter indbetaling af kontingentet. Har du købt DVD´en uden at have været medlem, og indmelder dig i vores støtteforening senest en måned efter du har modtaget DVD´en, fragår betalingen herfor i din første kontingentindbetaling.

DVD´ens indhold:
1.Indledning (vist under Videoer)
2.Omgivelserne (vist under Videoer)
3.Arkitekturen (vist under Videoer)
4.Centerbygningen
5.Fællesaktiviteterne (vist under videoer)
6.Rækkehuset
7.Gårdhavehuset
8.Gæsteværelserne
9.Gårdhaverne (vist under Videoer)
10.Indflytningen
11.Afslutning

Hvis du gerne vil se flere af DVD´ens afsnit, kan du købe og få tilsendt DVD´en via Tilmelding

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s