– bliv medlem og støt

14.04.16: Økonomi og jura ved overgang til den 3. alder – Finanshuset Fredensborg

14. april 2016 16:00 – 18:00 Økonomi og jura ved overgang til den 3. alder og flytning til lejebolig ved Finanshuset i Fredensborg.

Mange af vores medlemmer bor i eget hus og har i en periode af livet boet i udlandet, venter på at blive tilbudt en lejebolig i Fredensborghusene på et tidspunkt og dette typisk på et tidspunkt hvor man er på vej til at blive pensionist eller lige er blevet det, den såkaldte 3. alder.

Det er nogle store omlægninger, som betyder at det er en god idé at se hvad det betyder for ens økonomi og forstå ens nye situation både når man flytter ind i Fredensborghusene og også er forberedt på hvad der må ske engang når ens partner eller man selv ikke er her mere.

Finanshuset

Det er derfor glædeligt at et af de førende uvildige finanshuse og rådgivere netop bor lige om hjørnet, nemlig Finanshuset i Fredensborg, som flere måske kender fra Kim Valentins blog i Berlingske, havde sagt ja til at to af hans partnere kommer forbi og giver et indlæg om økonomi og jura ved indgangen til den 3. alder og overgang fra ejerbolig til lejebolig.

Foredraget var  opdelt i 2 afsnit af ca. 45 min og i pausen blev der budt på et glas vin, øl eller vand og var mulighed for at tale med

Jacob TejsnerJacob Tejsner (Økonomi)

Jan Juul JørgensenJan Juul Jørgensen (Jura).

Til sidst fortalte Jacob og Jan hvilken rådgivning man kan få i Finanshuset i Fredensborg.

Jacob har oplyst efterfølgende at tilmelde sig gratis til deres nyhedsbrev, som kommer på mail 1 gang pr. uge på følgende link Nyhedsbrev fra Finanshuset i Fredensborg

26 medlemmer deltog i dette arrangement!

Præsentation fra mødet mødet kan ses her: Præsentation fra mødet 14. april 2016

PS: Hvis der er interesse blandt medlemmerne, overvejes det at holde et tilsvarende arrangement indenfor de næste 12 måneder.