– bliv medlem og støt

Om foreningen

Bestyrelsen

Bestyrelsen består p.t. af 4 personer, heraf 2 beboere i Fredensborghusene og 2 ventelistemedlemmer. Klik på undermenuen ovenfor, og se hvem de er. Du er velkommen til at rette personlig henvendelse til et bestyrelsesmedlem.

Vedtægter

Foreningens vedtægter ser du ved at klikke på undermenuen ovenfor. Foreningens formål og virkeområde fremgår af §1 og §3.

Generalforsamling

Foreningens årlige ordinære generalforsamling afholdes i maj. Typisk deltager ca. 60 -70 medlemmer i en ordinær generalforsamling, men også ikke-medlemmer er velkomne. Efter den ordinære generalforsamling i Fredensborghusenes Saxild-sal, har foreningens medlemmer, som vil deltage i aftenens underholdning, mulighed for at deltage i en selvbetalt middag i selskabslokalerne. Om aftenen vil der normalt være arrangeret underholdning med kendte kunstnere. . Er du ventelistemedlem bør du i egen interesse benytte alle muligheder på denne dag. Det giver god lejlighed til en snak med bestyrelsesmedlemmer og til at fornemme hele atmosfæren.

Se Referat af seneste generalforsamling her. Se mere ved at klikke på undermenuen ovenfor.

Regnskab og budget

Se summering af det reviderede årsregnskab 2013 og budget 2014 her: FHV_2013

Sociale fællesarrangementer

Foreningen afholder typisk ca. 2 – 3 sociale fællesarrangementer årligt i Fredensborghusenes selskabslokaler, – et i forbindelse med den ordinære generalforsamling i maj, et (optionelt) midt på året, og et i efteråret. Det nærmest forestående arrangement vil være omtalt under “Nyheder”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s